منوی دسته بندی

۶ ترند برتر دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۳ که نباید از دست داد!

وقتش رسیده که در سال جدید استراتژی بازاریابی دیجیتالی خود را هم جدید کنید. اگرچه اطلاعات زیادی در سال۲۰۲۳ وجود دارد که پیش‌بینی آینده را سخت می‌کند، اما ترندهای بازاریابی دیجیتال در سال۲۰۲۲ بینش خوبی به ما برای سال جدید داد‌ه‌اند تا بدانیم انتظار چه چیزهایی را داشته باشیم و بتوانیم موثر، رقابت‌پذیر و قابل اعتماد باشیم. بریم با‌هم ۶ نمونه از ترندهای بازاریابی دیجیتال در سال ۲۰۲۳ را بررسی کنیم!

امور مشتریان یا «Customer Service»

شاید عنوان “امور مشتریان” ابتدایی به نظر برسد اما ایده پشت آن یک اولویت رو به رشد است. با افزایش بازاریابی آنلاین و کاهش دسترسی به اطلاعات، مشتریان در حال انجام تحقیقات خود شده‌اند، آن ها با یک جستجوی آنلاین ساده می‌توانند ببینند چگونه بسیاری از شرکت‌های دیگر در حال ارائه محصولات و خدمات مشابه شما هستند. مهم‌تر اینکه آن‌ها متوجه نظرات افراد دیگر در موقعیت مشابه، راجع به شرکت‌های دیگر و شرکت شما می‌شوند. بنابراین به مشتریان خود فقط در مورد محصولتان نگویید. شما باید به آن‌ها نشان و توضیح بدهید که به چه دلایلی محصول و شرکت شما با دیگران متفاوت است و این تمایز از «تجربه مشتری» می‌آید. تجربه مشتری شامل عناصر متعددی می‌شود که بهترین گزینه از نظر زمانی جلب توجه مشتری به پیشرفت سازمان شماست بنابراین راهی که مشتری شما رفته است را دنبال کنید، از بازخورد اول تا اولین خرید و بررسی آنلاین.

در ذهن خود از ابتدا شروع کنید و خودتان را جای مشتری قرار دهید، از خود بپرسید تجربه‌ای که در طول مسیر دارید آیا مورد پسنده شما هست؟ اولین برداشت شما از این کسب و کار چگونه است؟ طراحی وب‌سایت شما را جذب می‌کند؟ آیا کارکنان شما می توانند کسب و کارتان را به خوبی ارائه دهند؟ مشتریان به راحتی با سازمان شما ارتباط برقرار می‌کنند؟ بنابراین زمان کافی بگذارید و تمام این سوالات را از خودتان بپرسید و حتی اگر ممکن است از مشتریان خود هم سوال کنید!

یک مورد حل نشده برای مشتریان «پاسخگویی» است! یعنی چه؟ زمانی که فرد سوالی دارد و در وب سایت شما جوابش را پیدا نمی‌کند، به دنبال راه حلی است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن جواب را از شما دریافت کند، در غیر اینصورت به دنبال رقبای شما می‌رود.  یک روش مشتری‌پسند برای ارتباط گرفتن با مشتریان در وب سایت از طریق چت زنده یا “Live Chat” هست. لایوچت به افراد این اطمینان را می‌دهد که پاسخ سریع و مفیدی می‌گیرند و با ربات صحبت نمی‌کنند! مطالعات نشان داده که این نه تنها حس خوبی به مشتری القا می‌کند، بلکه باعث بهبود نرخ تبدیل نیز می‌شود. لایو چت باعث می‌شود خود شما هم سرنخ های با ارزشی پیدا کنید و مشتری با رضایت از وب سایت خارج شود.

داستان سرایی بصری یا «Visual Storytelling»

ایجاد عناصر داستانی به وب سایت، باعث افزایش آگاهی شما و مشتریانتان می‌شود. این کار برای خودتان باعث می‌شود تا بدانید چه عنصرهایی برای وب سایتتان بی‌فایده و چه عنصرهایی واجب و مهم هستند. زمانی که شما تلاش می‌کنید تا محتوای وب سایت را بصورت داستانی خلق کنید، ممکن است به اطلاعاتی دست پیدا کنید که با موضوع یا داستان برند شما کاملا متفاوت باشند. گاهی اوقات مشتریانی وجود دارند که به این اطلاعات بسیار علاقه‌مند می‌شوند.

این روش کمک می‌کند تا مشتریان بفهمند چه چیزهایی در مورد برند شما اهمیت دارد، چه مطالبی بخوانند و چه کارهایی انجام دهند. یک روایت روشن، مشتریان را در مسیر خود نگه می‌دارد، آن‌ها را در مسیر درست قرار می‌دهد و باعث می‌شود از وقت خود بیشترین استفاده را ببرند. یک روش موثر برای سازماندهی محتوای خود بصورت داستانی، بهره‌گیری از کتاب”StoryBrand” نوشته Donald MiIler است.

بازاریابی مجاورتی یا «Hyperlocal Marketing»

اگر تا بحال اسمی از بازاریابی مجاورتی(Hyperlocal)، Geolocation یا Geofencing به گوشتان نخورده، پس جای درستی آمدید! در ادامه توضیح مختصری درباره هرکدام از اصطلاحات بالا ارائه می‌کنیم:

Hyperlocal

مربوط به مسائل وابسته به یک جامعه کوچک یا یک منطقه جغرافیایی خاص

Geofencing

برای ایجاد یک مرز جغرافیایی مجازی و استفاده از GPS برای آگاهی زمانی از ورود و خروج دستگاه‌های دیجیتال.

Geolocation

فرایند یا تکنیک شناسایی موقعیت جغرافیایی یک فرد یا دستگاه با استفاده از اطلاعات دیجیتال پردازش شده از طریق اینترنت.

Hyperlocal Marketing

یکی از تاثیرگذارترین ترندهای بازاریابی دیجیتال که قرار نیست به این زودی‌ها جایی بره!

احتمالا تا اینجا تکه‌های پازل را در کنار هم گذاشته‌اید!

بازاریابی هایپرلوکال مشتریان بالقوه را در یک منطقه جغرافیایی خاص مورد هدف قرار می‌دهد که این کار معمولا از طریق “GeoFencing” انجام می‌شود. مزیت بازاریابی مجاورتی، رسیدن به مشتریان بالقوه بدون سرمایه‌گذاری روی افرادی است که یا از خدمات شما نمی‌توانند استفاده کنند یا علاقه‌ای به محصول شما ندارند.

این روش می‌تواند شامل استراتژی‌های دیجیتال و محصولاتی مانند تبلیغات برنامه‌های زنده(OTT)، ویدیو، نمایش تبلیغات، هدف قراردادن شهرهای محلی از طریق Paid Social یا PPC search ads یا حتی Local Print Publications باشد که یک محل خاص را هدف قرار می‌دهند. هر یک از این گزینه‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا مناطق خاصی را مشخص‌ کنید و از پول تبلیغاتی خود به موثرترین شکل ممکن استفاده کنید.

بازاریابی ایمیلی یا «Email Marketing»

درسته! بازاریابی ایمیلی در سال ۲۰۲۳ همچنان با قدرت ادامه دارد. امروزه داشتن حداقل یک آدرس ایمیل برای هر کسب و کار آنلاینی نیاز است. در نتیجه شما می‌توانید به مشتریان خود ایمیل بزنید، از راه بهتری وارد شوید و یک گروه خاصی را هدف خود قرار دهید و برای آن ها ایمیل ارسال کنید. این تنوع در انتخاب مخاطب،  از ابزارهای قدرتمند و کلیدی بازاریابی ایمیلی به حساب می‌آید. هر ایمیل می‌تواند فقط برای شما و مشتریتان ایجاد شود. همچنین روش‌های ساده‌ای برای تجزیه و تحلیل نتایج کمپین بازاریابی ایمیلی وجود دارد و جای شکی نیست که بازاریابی ایمیلی به عنوان یکی از محبوب ترین استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال شناخته می‌شود.

اینفلوئنسر مارکتینگ یا «Influencer Marketing»

یکی دیگر از ترندهای بازاریابی در سال ۲۰۲۳، استفاده از رسانه‌های اجتماعی گسترده برای ترویج محصولاتتان است. این استراتژی یک پیش‌فرض ساده دارد: به جای ردیابی مخاطب، به سادگی مخاطبی که به آن نیاز دارید را انتخاب کرده و پیام خود را ارسال می‌کنید.

 اینفلوئنسرها سخت تلاش می‌کنند تا به جایی که می‌خواهند برسند و چندین هزار یا میلیون‌ها فالوور داشته باشند. شما هم می‌توانید زمان بگذارید و سخت تلاش کنید تا میلیون‌ها مخاطب و فالوور داشته باشید اما این میانبر می‌تواند در زمان و پول شما صرفه‌جویی زیادی بکند. اینفلوينسرها شناخته‌شده و قابل اعتماد مخاطبان خود هستند و این باعث می‌شود تا برند شما بهتر شناخته شود.

اما اگر برنامه شما برای برند خود انتخاب این مورد است، مراقب باشید و شخص مورد نظر خود را به درستی انتخاب کنید. محبوبیت، برند، فالوورها، محتوا و… خیلی مهم هستند و باید واقعی و مرتبط با هدف و کسب و کار شما باشند.

برون‌سپاری یا «Outsourcing»

اگر تیم مورد نیاز یا زمان لازم برای پیاده‌سازی روش‌های گفته‌شده در بالا را ندارید، روش «برون‌سپاری» را به شما پیشنهاد می‌کنیم. بسیاری از کسب و کارها معتقداند برون‌سپاری در طولانی‌مدت و همکاری با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ می‌تواند مقرون به صرفه‌تر باشد. استخدام یک کارشناس ممکن است هزینه بسیار بالایی داشته باشد اما ارزشمند است چرا که مهارت و تخصص بالایی دارد!

منبع: www.hyport.com

Delroba

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *